FILMS 2011-2016

Omdat we van het licht houden dat flakkert op je gezicht als je tussen de bomen doorloopt.  Omdat we geloven dat je soms iemands ziel kunt vangen in een beeld. Omdat we ons kunnen vergapen aan een koe in de Ooij. Die vacht! Dat licht! Die poten! Omdat we kijken om het kijken. Oog om oog.

Oogomoog produceert videoproducties voor universiteiten, gemeentes, en bedrijven. Film is voelen, vindt Oogomoog. Want Oogomoog gelooft in echt. Geen brave promoteksten, maar films die je raken. Echte mensen met echte verhalen. Oogomoog stoeit graag met waar het schuurt, waar het glinstert, waar het stroomt!

Oogomoog vertaalt informatie in spannende shots, pakkende voice-overteksten en kernachtige verhalen. Met welk beeld maken we concreet wat een socioloog doet? En hoe maken we van een serieus congres een speels save-the-date-animatiefilmpje? Hoe brengen we een lang en ingewikkeld verhaal terug tot de kern? En wat zeggen we niet, maar laten we wel zien? En wat moet de kijker er van opsteken? Samen met de opdrachtgever bedenken we hoe de boodschap inhoudelijk en visueel optimaal binnenkomt. En dan komt het mooiste: filmen! Dit doen we samen met een jong team van creatieve filmmakers, animatoren, componisten en geluidsvrouwen. Kort, bondig en boeiend.